El Jablillo

En strand på Lanzarote med værn for bølgerne

El Jablillo-stranden ligger i Costa Teguise på østsiden af Lanzarote. Naturen selv beskytter stranden mod blæst og tidevand, og som noget ekstra har man installeret værn mod bølgerne, så vandet altid er roligt. El Jablillo er perfekt for hele familien, her kan de mindste lege i sandet og bade dagen lang, mens de voksne slapper af og nyder solen, som altid skinner på Lanzarote.

Havet er roligt og det er let at komme hertil for hele familien

På El Jablillo-stranden finder man hængekøjer og styrtebade, og tæt ved ligger strandpromenaden med cafeterier og butikker. Der er også ramper og gangbroer, så stranden er lettilgængelig for hele familien. Der er også parkering og et busstoppested i nærheden. El Jablillo er en meget rolig strand, og der er livreddere året rundt.

Længde
350 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Viento
Roligt vand
Localidad
Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
  • Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
  • Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
3
9
262
262
10045