El Reducto

Hovedbyens bedste strand

Lige midt i Arrecife på den østlige del af Lanzarote finder du stranden El Reducto. Med sin mere end 500 meter lange, fine sandstrand slår den sig fast som den bedste strand i hovedbyen på øen. Det rolige vand omkranset af naturlige koralrev gør det til et sikkert sted for familiens mindste. På den livlige havnepromenade, flankeret af karakteristiske kokospalmer, der gør vejen ekstra flot og særegen, finder du en lang række butikker, cafeterier og restauranter, som gør det muligt både at nyde en dag på stranden og forlyste sig med andre former for adspredelse.

Strand, shopping, gastronomi og fritidsaktiviteter

Med udmærkelsen Blå Flag har du garanti for, at El Reducto-stranden byder på alle nødvendige faciliteter, som f.eks. brusere, omklædningsrum, toiletter, snackbarer, nærliggende bus- og taxaholdepladser samt en lang række overnatningstilbud. Den nyrenoverede havnepromenade omfatter også en flot temapark og er et supergodt sted at gå tur og slappe af. Du finder både bar, rulleskøjtebane, cykelsti, naturplæner og meget mere. El Reducto er det perfekte sted, hvis du ønsker at nyde strand, shopping, gastronomi og en dejlig gåtur ved havet.

Længde
685 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Roligt vand
Localidad
Arrecife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
3
9
262
262
10045