Playa Bajo el Risco

En eksotisk strand på Lanzarote

At nyde udsigten til Famara, La Graciosa og resten af øgruppen Chinijo, i det nordlige Lanzarote, er en ren luksus. Og hvis man gør det mens man tager et afslappende bad i det rolige, klare og genopbyggende hav, så er det en ekstra stor nydelse. Det kan man på Bajo el Risco-stranden, som er et fristed med fred og ro og gyldent sand tæt ved Famara-klippevæggen og et sted, der nyder en særlig status blandt folk, som søger ro og frihed.

Badning i El Río overfor La Graciosa

For at komme hen til denne særlige strand skal man fra landsbyen Yé bevæge sig nedadgående retning tæt på udsigtspunktet 'el Río', eller sejle dertil fra Órzola eller fra La Graciosa. Når man går ad Los Gracioseros-stien, er man på en time nede på stranden og de nærliggende steder, hvor havet løber ind, som også er værd at opleve. Atlanterhavet med sine mange blå nuancer er ideelt til en svømmetur og til at opleve solens gang, som om morgenen er skjult bag klippevæggen. En følelse af fredsommelighed og af at befinde sig i en oase overvælder en fra første færd.

Længde
845 m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
3
9
262
262
10045