Playa de Caletón Blanco

Beskyttede strande og bugter i det nordlige Lanzarote

Fiskerlejet Órzola byder på en række indtagende strandbugter på den østlige del af kysten, som gør det værd at tage turen ud til den nordlige del af øen Lanzarote. Blandt disse finder man Caletón Blanco, som netop byder på stedets usædvanlige hvide og rene sand. Her finder man også en naturlig pool, som med sit krystalklare vand dækker størstedelen af dette drømmeagtige sted krydret med vulkansk lava.

Afslappende bade på Órzolas strande

Nogle dele af stranden er beskyttet af klipperne og ideelle til børn, mens andre byder på større havdybder og er velegnede til forfriskende bade i det åbne hav. For at man kan nyde badningen fuldt ud, anbefales det at bade ved højvande. Ved stranden findes et stort område, hvor man kan parkere. Det turkisblå vand, roen, det smukke natursand og solen, som stort set altid skinner, er ubetaleligt.

Længde
250 m
Parking
Sin vigilancia
Roligt vand
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
3
9
262
262
10045