Playa de Famara

En strand med lyst sand i en naturpark på Lanzarote

I den nordvestlige del af Lanzarote ligger den kendte La Famara-strand med en udstrækning på mere end fem kilometer lyst sand. Stranden ligger i øgruppen Chinijo's naturpark mellem fiskerlejet La Caleta de Famara og foden af den imponerende Famara-klippe. Når det er lavvande åbenbarer stedet hele sin skønhed og vandet ligger som et tyndt tæppe hen over sandet og viser himlen og klippen, som om det var et gigantisk spejl. Når højvande indtræffer ved solnedgang, kan man her opleve et af de allersmukkeste syn, som De Kanariske Øer kan byde på, med La Graciosa-øens karakteristiske konturer i baggrunden.

En strand egnet til sport ved La Caleta de Famara

Famara-stranden er en uberørt strand, og takket være bølgerne og den konstante vind kan man dyrke vandsportsaktiviteter såsom surfing, bodyboard, windsurfing og kitesurfing. Man kan også flyve paragliding og hanggliding med udspring fra La Famara-klippen. Ved lavvande trækker havet sig tilbage og danner enorme damme med lavt, stillestående vand langs hele kysten. Stranden er også ideel til afslappende soldyrkning og til at gå lange ture langs havet. Og efter en dag på stranden er der ikke noget så dejligt som en lækker fiskeret på en udendørsrestaurant i fiskerlejet La Caleta de Famara.

Længde
6 km
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Viento
Oleaje fuerte
LGTBI
Localidad
Teguise
Badning på eget ansvar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
  • Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
  • Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
3
9
262
262
10045