Playa de La Cantería

Surferstrand i det nordlige Lanzarote

Denne strand, som er den nordligst beliggende af de eksotiske strande på Lanzarote, er et sandt mekka for surfere og det helt rigtige sted, hvis man søger solen og gåture i omgivelser med en imponerende udsigt. Stedet hedder La Cantería, og er en strand med fint, lyst sand tæt ved fiskerlejet Órzola, hvorfra der er skibsforbindelse til La Graciosa og resten af de små øer i øgruppen Chinijo, en virkelig perle af en strand. Den ro og den frihed, som man finder her, selvom det er tæt på landsbyen, er helt ubeskrivelig.

Her oplever man at koble helt af og afslapning med udsigt til La Graciosa.

La Cantería bliver altid nævnt, når der tales om surfing. På kun få minutter til fods eller i bil fra Órzola finder man denne strand, som er helt ideel for enhver turist, som ønsker at koble af og tilbringe dagen med en god bog og medbragt mad. Med en storslået udsigt til La Graciosa, beskyttet af La Famara-klippen og med en ekstra bugt, som man kan besøge ved lavvande, er dette sted helt på højde med det øvrige udbud af natursteder på De Kanariske Øer.

Længde
300 m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Haría
Badning på eget ansvar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
3
10
262
10045