Playa Flamingo

More sig med børnene på en stille og rolig strand

I Playa Blanca, på det sydlige Lanzarote, ligger denne indbydende strand med hvidt sand, bedre kendt som Playa Flamingo. Det rolige vand og fine sand gør stranden ideel for de mindste, så her løber timerne af sted mens børnene leger og de voksne slapper af og nyder de smukke omgivelser. På Playa Flamingo er der styrtebade, hængekøjer og parasoller, som gør det endnu mere bekvemt og afslappende at tage solbad.

Stranden har særlige adgangsfaciliteter for handicappede

Langs den 200 meter lange strand er der grønne områder og kroge, hvor man kan sidde og slappe af, og på strandpromenaden er der både butikker og cafeterier. Det er en strand man kan nyde året rundt og der er særlige adgangsfaciliteter for handicappede. Her får man lyst til at tage en dejlig svømmetur, bygge sandslotte med børnene eller gå en tur med familien langs vandet og spise en forfriskende is.

Længde
250 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Roligt vand
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
  • Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
  • Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
3
9
262
262
10045