Abama

Vidunderlige solnedgange

Playa de Abama er en paradisisk lille vig med gyldent sand og roligt, turkisblåt vand ved Guía de Isora på den sydlige del af Tenerife ikke langt fra et af øens mest luksuriøse hoteller. Det er en ikke særlig befærdet strand med ro og fred, som er genial til afslapning og afkobling, og hvor der er mulighed for at nyde vidunderlige solnedgange med udsigt til øen La Gomera ude i horisonten. På den lille snackbar ved stranden kan du købe drikkevarer og snacks, hvilket er med til at gøre den afslappende dag endnu bedre. Her får du de skønneste omgivelser, hvor du med fordel kan gå ture og nyde den vidunderlige udsigt.

Paradisisk vig – yderst rolig og sikker

Denne paradisiske vig med gyldent sand er nok en af de smukkeste på Tenerife. Den ligger for foden af en skrænt med bananplantager, hvilket giver en skøn kontrast til stranden. Abama Strand er meget børnesikker, og her kan ungerne nyde at boltre sig i vandet og sandet helt tæt ved vandkanten. Der ligger en parkeringsplads i nærheden, hvor du kan stille bilen, inden du går ned til stranden ad den praktiske trappe.

Længde
100 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Roligt vand
Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
1
9
262
262
10045