El Socorro

Let tilgængelig strand med Blå Flag

El Socorro er en af de bedste strande med vulkansk sand i den nordlige del af Tenerife. Stranden ligger ved Los Realejos og har fået udmærkelsen Blå Flag, da den byder på alle de faciliteter, der er nødvendige for, at de besøgende kan have et behageligt ophold. Den er derudover klassificeret som "Let tilgængelig strand", da den er yderst velegnet til personer med nedsat mobilitet, og fordi der er afmærkede p-pladser, brusere, ramper og adgangsbroer. Her er der virkelig smukt ved solnedgang: Et landskab med en fantastisk udsigt, hvor du kan slappe fuldstændigt af. Snackbarerne ved stranden er stedet, når der skal nydes lækre aperitiffer ved havet.

Imponerende udsigt på den nordlige del af Tenerife

Denne mere end 200 meter lange, fantastiske strand med mørkt sand byder på store parkeringsarealer, der gør den let tilgængelig, og områder med Wi-Fi, som de besøgende finder meget anvendelige. Desuden finder du også det hyggelige område "El Puntito de El Socorro" på stedet med spil, læsestof og en snackbar, så dagens underholdning er sikret. Surfingentusiaster og naturelskere har stranden som en af deres favoritter. Bølgerne brydes langt fra strandbredden, hvilket gør stranden ideel til surfere og badende, som kan nyde den imponerende udsigt på den nordlige del af Tenerife.

Længde
400 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Oleaje fuerte
Localidad
Los Realejos
Badning på eget ansvar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
  • Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
  • Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
1
9
262
262
10045