Las Teresitas

En familiestrand i Santa Cruz de Tenerife

Las Teresitas-stranden ligger på Tenerifes nordøstkyst tæt på centrum af Santa Cruz. Stranden er omtrent halvanden kilometer lang og med sine værn mod havstrømme er vandet roligt som i en pool. De mindste kan lege i vandkanten uden at man behøver at være nervøs eller lære at svømme sammen med far og mor på de store områder, hvor de kan bunde.

Udendørsbarer på stranden

De mange palmer og træer, som pryder stranden, giver skygge, så børnene kan lege i det gule sand hele dagen og bygge sandslotte og grave i sandet. På denne strand findes styrtebade, toiletter og omklædningsrum samt adskillige udendørsbarer, hvor man kan købe snacks og drikkevarer. Der er også et hold livreddere, som søger for badegæsternes sikkerhed, og dertil offentlig transport og en stor parkeringsplads.

Længde
1300 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Roligt vand
LGTBI
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
1
9
262
262
10045