Las Vistas

En lettilgængelig strand på Tenerife

Las Vistas-stranden ligger i Los Cristianos i den sydlige del af Tenerife. Kvaliteten af dens serviceydelser er flere år i træk blevet prisbelønnet med den europæiske miljøfonds blå flag. Las Vistas har fint, lyst sand og er tilgængelig for handicappede og klapvogne. Der forefindes også styrtebade og toiletfaciliteter. Havet ved Las Vistas er meget roligt og derfor ideelt for de mindste, som kan lege i vandet og i sandet hele dagen lang. Og for at man som forældre kan være helt rolig, er der et livredderteam på stedet.

Morskab og hygge på stranden for både store og små

På Las Vistas-stranden, der er næsten en kilometer lang, kan man året rundt gå lange ture i solen og boltre sig i havets rene vand. De mange fritidsaktiviteter og udendørsbarer gør stranden til en af øens mest populære blandt turister og fastboende. Tæt ved stranden finder man en spændende gade med et stort udbud af butikker, restauranter og fortovscafeer, som jo også hører til en god ferie.

Længde
850 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Roligt vand
Localidad
Los Cristianos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
  • Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
  • Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
1
9
262
262
10045