Playa de Antequera

Uberørt strand i naturparken Anaga, på Tenerife

I naturparken Anaga, i det nordøstlige Tenerife, findes adskillige badesteder i vild natur. Antequera-stranden er vanskelig at komme til gående og har af den grund bevaret sit særpræg som naturstrand i et smukt landskab med en fabelagtig udsigt, og mange badegæster vælger at tage en behagelig sejltur hen til dens gyldne, vulkanske sand. Lige meget hvordan man når hen til denne uberørte perle, så er det turen værd, og især om sommeren, når havet er helt roligt.

En sejltur til en uberørt strand ved Santa Cruz de Tenerife

Hvis man vælger at vandre ud til stranden, bør man være i nogenlunde god form. Og man kan se frem til flotte naturoplevelser. Kommer man i bil, bør man stille den i Igueste de San Andrés, og derfra tage de to mest benyttede ruter. Nogle stier løber mellem stejle skrænter og op og ned af højdedrag, og fører en til Antequera i løbet af cirka tre timer. Mange tager turen med båd og kombinerer et besøg med en sejltur på havet. Under alle omstændigheder er målet at nå frem til en af de mest berømte strande, som denne ø byder på.

Længde
400 m
Nudist zone
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Santa Cruz de Tenerife
Prohibido el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
1
9
262
10045