Playa de Benijo

En eksotisk nudiststrand med nærliggende restaurant på Tenerife

Selvom man kommer sammen med andre eller der er andre badegæster, finder man både ensomhed og ro på Benijo-stranden, som omgivet af en skøn natur, er blevet fast mødested for alternative badende på Tenerife. Stranden ligger i naturparken Anaga, i det nordøstlige hjørne af øen, og som et ekstra plus går landevejen herud gennem områder med vilde laurbærskove og byder på en storslået udsigt til Atlanterhavet og til bjerge med stejle skrænter og tinder, som man ellers kun ser på postkort.

Badning i naturparken Anaga

Man føler sig tryg, når man er tæt de lave klipper, som havet ved Benijo skyller op på. Som om de var vandenes herre. Ved lavvande og om sommeren virker strandens mørke vulkansand endnu mere markant. Forbundet med landsbyen og Almáciga-stranden, kan man på denne klassiske nudiststrand også spise på en restaurant, som ligger der, hvor vejen ender og man begynder at gå ned til stranden. Selvom om man naturligvis må være påpasselig med havet, skal det understreges, at Benijo ganske enkelt er et must for enhver, der elsker naturstrande.

Længde
300 m
Nudist zone
Parking
Public transport
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Benijo
Badning på eget ansvar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
1
10
262
10045