Playa de El Ancón

Eksotisk strand, som er ideel til gåture i det nordlige Tenerife

Der er ikke mange ture langs Tenerifes nordkyst, som er ligeså behagelige og byder på så fascinerende en udsigt og udgør så dejligt et udflugtsmål om sommeren. Selvom El Ancón-stranden, i Orotava, er af mindre dimensioner, er den helt på højde med nabostranden, Los Patos. I den beskyttede egn, El Rincón, er det en fængslende oplevelse at bevæge sig ned til det mørke, vulkanske sand omgivet af bananplantager, stejle klipper og vinmarker vedrørende den berømte malvasiervin. Som afslutning er belønningen et forfriskende bad.

Strand med fantastisk udsigt og flotte stejle klipper i La Orotava

Kommer man i bil, er det bedst at parkere tæt ved det sidste busstoppested. Derefter går man til højre af en sti, som man kan ikke kan undgå at se, og efter 25 minutters gang kommer man til prototypen på en uberørt strand. På vejen derhen kommer man forbi en imponerende villa med et smukt beliggende kapel, men der er også mulighed for at tage en vej, der går gennem nabobyen Santa Úrsula. Når man først er fremme ved stranden, vil man begejstres over roen, det varme sand og den enestående udsigt til de stejle klipper.

Længde
160 m
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
La Orotava
Badning på eget ansvar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
1
9
262
10045