Playa de La Arena

En strand med sort, vulkansk sand på vestkysten af Tenerife

La Arena-stranden ligger midt inde i det lille turiststed Puerto de Santiago. Stranden ligger på vestkysten af øen Tenerife og dens sorte sand danner ikke kun en smuk kontrast til det hvide havskum i vandkanten, det suger også sollyset til sig så stranden har en behagelig temperatur året rundt. Stranden er flankeret af vulkanske klipper, som er meget egnede til snorkling og til at dykke på almindelig vis for at udforske det spændende liv på havbunden.

En lille bystrand med alle former for servicefaciliteter

La playa de La Arena er en lille bystrand, hvor der også er taxaer og gode busforbindelser. Stranden er omgivet af en strandvej med et stort udbud af butikker og spisesteder, blandt andet en restaurant i allerførste strandlinje. Stranden er lettilgængelig i kraft af ramper og gangbroer. Her er også livreddere, styrtebade og udlejning af parasoller, men hvis man ønsker at leje en hængekøje er det bedst at komme tidligt, fordi de bedst beliggende plejer at være optaget lige fra morgenstunden.

Længde
120 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Oleaje moderado
LGTBI
Localidad
Puerto Santiago

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
  • Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
  • Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
1
9
262
262
10045