Playa de La Tejita

En rolig strand ved det særlige naturreservat, Montaña Roja
I det sydlige af Tenerife, tæt ved det særlige naturreservat, Montaña Roja, ligger La Tejita, som er en rolig strand med en længde på en kilometer forbundet med bydelen El Médano og fiskerbyen Los Abrigos. Som en uberørt strand er La Tejita meget populær blandt unge og blandt sportsudøvere, som foretrækker at tilbringe ferien langt fra turiststederne. Den fantastiske udsigt til det gamle, rødlige vulkankrater, Montaña Roja, gør et ophold her til en helt unik oplevelse.
Nudisme på Tenerife tæt ved El Médano
La Tejita er en helt uberørt strand med gyldent sand og få bølger. Da der altid blæser en gunstig vind her, er La Tejita blevet et vigtigt sted for surfing og windsurfing på øen Tenerife. Den østlige ende af stranden, tæt ved Montaña Roja, er mere lukket og her kan man uforstyrret dyrke nudisme. Meget tæt ved sandet er der en stor parkeringsplads, og lige ved stranden findes et campingområde for autocampere og telte udstyret med styrtebade, cafeterier og udlejning af træhytter.
Length
1 km
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
WC
Public transport
Tourist info
Localidad
El Medano

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
1
9
262
262
10045