Playa de Los Patos

En paradisisk nudiststrand på Tenerife

Los Patos er en myte inden for nøgenbadning på De Kanariske Øer. Beliggende i den flotte dal, Orotava, med Teide i baggrunden, vokser mængden af det vulkanske sand på denne uberørte strand betydeligt om sommeren og ved lavvande, og byder på nogle af de allerstørste badeområder i det nordlige Tenerife, ligesom det også er tilfældet på Fuerteventura. Og når der tilmed er meget få bølger, så bliver badning i det rene, forfriskende vand i harmoni med naturen noget helt ubetaleligt. Et paradis.

Den strand, der har mest vulkansk sand på De Kanariske Øer

Stranden ligge i El Rincón, et område, som er beskyttet af to millioner kvadratmeter bananplantager og yderligere tre kvalitetsstrande. Omend stedet er vanskeligt at komme ud til, er det til gengæld besværet værd at mærke det varme sand og nyde stilheden, ensomheden, de majestætiske klipper og udsigten til Puerto de la Cruz. Og hvis havet oven i køber har trukket sig tilbage, kan man gå langt ud og vandre på de store sandflader eller soppe i de naturskabte damme, og det er turen værd.

Længde
1 km
Sin vigilancia
LGTBI
Localidad
La Orotava
Prohibido el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
1
9
262
10045