Playa de San Juan

Roligt vand beskyttet mod vind og bølger

Playa de San Juan ligger i kommunen Guía de Isora i den vestlige del af Tenerife og er meget populær blandt både turister og lokale pga. dens rolige vand. Den er afskærmet fra vind og bølger pga. beliggenheden tæt ved fiskerihavnen og molen. De urbane men rolige omgivelser gør den til en af favoritterne blandt dem, der gerne vil have en afslappet dag uanset årstiden. Promenaden tæt ved stranden vrimler med cafeterier og restauranter, hvor du kan spise den dejligste mad ud til havet.

Velegnet til hele familien

Det mørke sand og rallet, den gode vandkvalitet og det, at stranden har alle tænkelige faciliteter og services, betyder, at den er blevet udmærket med Blå Flag siden 2012. Således har de besøgende mulighed for at leje parasoller og solsenge. Desuden er der p-pladser, toiletter, brusere og adgangsforhold, der er tilpasset personer med nedsat mobilitet og en bred vifte af services, der sikrer et dejligt ophold på stedet. Du finder også et turistkontor, hvor du kan få alle de oplysninger, du har brug for angående dette område på øen.

Længde
300
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Todo el año
Roligt vand
Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
1
9
262
262
10045