Playa del Duque

En dag på stranden og shopping

Playa del Duque har helt fantastisk turkisblåt vand og gyldent sand og er alle tiders sted at bade, når du nyder en skøn dag ved havet sammen med hele familien. Den ligger i turistområdet Costa Adeje i den sydlige del af Tenerife og er forbundet via en strandpromenade til mere end otte andre strande i nærheden. I tæt afstand til stranden finder du nogle af de mest eksklusive hoteller på De Kanariske Øer. Mens de mindste bygger sandslotte, kan de voksne tage på shoppingtur i de nærliggende og bedste butikker i området. De mange barer og restauranter sørger for, at det kulinariske udbud er helt i top.

Fabelagtige solnedgange

Playa del Duque har alle de faciliteter, som besøgende efterlyser, og udmærkelsen Blå Flag er en garanti for, at vandkvaliteten og serviceniveauet er i top. Her har brugerne adgang til brusere, bade og omklædningsrum, mulighed for at leje solsenge og parasoller samt parkeringsfaciliteter få meter fra stranden, hvilket gør det nemt og bekvemt at besøge stranden. Det er særlig stemningsfuldt at gå tur på stranden, når dagen går på hæld, takket være de fabelagtige solnedgange, der giver en perfekt anledning til at koble af og nyde livet. Det er en ideel destination for fans af sol, hav og kort afstand til et turistområde af bedste kvalitet.

Længde
390 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Roligt vand
Localidad
Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
  • Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
  • Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
1
9
262
262
10045