Playa Grande

Gyldent sand og krystalklart vand

Playa Grande, der ligger i Arico, er en køn og hyggelig strand i den sydøstlige del af Tenerife. Det fine, gyldne sand og det krystalklare vand med den fantastiske udsigt til El Teide danner tilsammen nogle helt fortryllende omgivelser. Det anbefales at besøge stranden, når det er lavvande, da der så er bedre plads til at gå tur, spille strandtennis eller blot slikke solskin og nyde nogle dejlige dukkerter i havet, da der sjældent forekommer understrømme. Når det er vindstille er det en skøn strand, hvor der ikke kommer mange turister, men mange fastboende. Særligt i sommermånederne.

Afslapning, ro og adspredelse

Playa Grande fortjener helt sikkert et besøg, hvor du kan nyde de smukke omgivelser. Stranden er let tilgængelig, og der er en lille p-plads ved vejen, hvor du kan stille bilen og tilbagelægge de få meter til fods ned til stranden. Stranden er også tilgængelig for folk med nedsat mobilitet. Der er normalt ikke livreddere på stedet, og stranden er generelt ikke farlig, men det kan anbefales at passe på, når du bader, særligt hvis du har små børn med. Det er det ideelle sted at slappe af, nyde roen og lidt adspredelse.

Længde
310
Parking
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Arico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
1
9
262
262
10045