Playa Jardín

Denne strand på Tenerife er skabt af César Manrique

På turiststedet Puerto de la Cruz, i den nordlige del af Tenerife, ligger Playa Jardín, en af de mest kendte strande i området. Den er designet i halvfemserne af den berømte kunstner fra De Kanariske Øer, César Manrique, med det for øje at give strandgæsterne de bedste muligheder for at slappe af. Når man går ned til stranden gennem haver med flora og fauna, der er typisk for området, eller ad stier omgivet af stendiger og vandfald, er det en god begyndelse på en afslappende dag på stranden, hvor man finder alle former for servicefaciliteter og en storslået udsigt til vulkanen Teide.

Tre bugter med sort sand i byen Puerto de la Cruz

Playa Jardín er en bystrand med mørkt sand bestående af tre afsnit: Playa del Castillo, Playa del Charcón og Playa de Punta Brava. Her findes værn mod bølgerne, men der er også åbne områder, hvor man kan surfe. Strandpromenaden forbinder stranden med haver, legepladser, udendørscaféer og en pavillon, hvor der afholdes koncerter. Man kan også leje hængekøjer og parasoller, og der er omklædningsrum og særlige adgangsfaciliteter for bevægelseshæmmede.

Længde
2 km
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Puerto de La Cruz

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
1
9
262
262
10045