Surf på højrebølgen ved Lloret

En bybølge med masser af atmosfære ved stranden Playa de Las Canteras.

I Las Palmas by, på nordøstkysten af Gran Canaria, finder vi spottet ved Lloret. Forbundet med en gågade til stranden Playa de Las Canteras, er det så let at komme frem til denne højkvalitets bybølge, at den almindeligvis er meget frekventeret af lokale surfere. Der er en meget sporty atmosfære, for området bruges til at dyrke friluftssport, og på selve spottet dyrkes både surf, bodyboard og Stand Up Paddle. Rundt om er der rigtig mange faciliteter, så som parkering over for spottet, et indkøbscenter og masser af restauranter.

En af de bedste højrebølger til surfing på Gran Canaria.

Over en bund af vulkanske klipper og sten, er bølgen ved Lloret en af de bedste højrebølger til at dyrke surf på Gran Canaria. Den er af mellemlang udstrækning og har store vægge med forskellige sektioner, og hvis vejret er godt, bryder den også fra venstre. De bedste betingelser ved spottet findes ved lavvande, med vind fra S-SØ-SV-Ø og dønninger fra N-NØ-NV-V i månederne fra oktober til maj. Adgangen til havet sker fra en bugt mellem bølgebrydere af sten, men med kraftige bølger skal man vente indtil serien slutter, for strømmen skubber hårdt ind mod bølgebryderne.

Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
2
259
13
262
10045