Surf ved Igueste

Et surfspot med en af de bedste venstrebølger på Tenerife

På nordøstkysten af Tenerife, tæt ved landsbyen Igueste de San Andrés, finder man en af de bedste venstrebølger på øen til at dyrke surf. Dens sektioner lader surferen vælge hvert afsnit i forhold til hans eller hendes færdigheder uden af skulle ind i den største dønning, og det gør spottet ved Igueste til det perfekte sted for alle niveauer. Bølgen findes over for en strand med småsten, hvor man kan parkere uden problemer.

Lange bølger til at lave radikale manøvrer ved Igueste de San Andrés

Surfing på venstrebølgen ved Igueste nyder velfortjent berømmelse. Over en vulkansk havbund med sten dannes en lang bølge med høje vægge, som tillader radikale manøvrer og kraftige Take Offs. Når den er i sit bedste, dannes der meget hule sektioner med krystalklare tubes. I månederne fra september til maj finder man de mest regelmæssige betingelser. Og med lavvande, vind fra NV-V-SV-S og dønninger fra N-NØ-E, kan man til fulde nyde kvaliteten af dette spot.

Parking
Restaurant
Localidad
Igueste

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
1
259
13
262
10045