Corralejo

Afslapning i det uforglemmelige landskab i La Oliva
Corralejo ligger i den nordlige del af Fuerteventura, lige over for den lille ø Lobos, hvis silhuet i horisonten er en del af landskabet på dette turistmål, fordi man kan se den meget tydeligt. Man kan indlede sit besøg i selve havnen i Corralejo, hvor der også sejler både til Lanzarote. Den maritime stemning i den gamle bydel er perfekt til en rolig gåtur, hvor man kan smage den lækre vin og den friske fisk på de mange restauranter i dette område.
Surfing og kitesurfing tæt på internationale restauranter
Hvis man gerne vil i form, er der ikke noget, der slår at give sig i kast med surfing eller kitesurfing, som er meget populært i Corralejo-området, fordi forholdene er perfekte til disse sportsgrene. Lige ved den hvide sandstrand kan man finde cafeer og restauranter, hvor man kan få ny energi og nyde det dejlige vejr. Hvad angår indkvartering, er der flere hoteller og feriehuse, der gør det helt fantastisk at være turist på dette sted.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
Tags
Etiquetas
4
9
262
262
10045