Costa Calma

En oase på Fuerteventura
Costa Calma (den rolige kyst) lever uden tvivl op til sit navn, for denne turistby byder på total afslapning og rolige omgivelser. Byen ligger på den sydlige del af Fuerteventura lige ved naturlandskabet Jandía, og den er som en oase midt i øens golde landskab. Derudover er den fyldt med hoteller og lejligheder i forskellige kategorier, så hver turist kan få lige det, som denne leder efter. Dens lange strand byder på mange små hjørner, hvor mange kan slappe af, men der er også masser af gode muligheder for at få pulsen op med vandsportsaktiviteter.
Windsurfing og afslapning ved havet
Windsurfing og kitesurfing er to af de mest populære sportsgrene i Costa Calma, men mange besøgende kommer dog til byen for blot at nyde roen i dette drømmeagtige landskab. Derudover ligger Fuerteventuras største temapark tæt på Costa Calma, så der er også mulighed for at få en anderledes dag med hele familien, hvor I kan opleve de hundredvis af planter og dyr i parken.
Accommodations
Beach
Has catering
Nightlife
Public transport
Localidad
Costa Cama

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
Tags
Etiquetas
4
9
262
262
10045