Maspalomas

Afslapning mellem havet og klitterne på Gran Canaria

Der er få steder på Gran Canaria, hvor himmelen, havet og sandet forenes i et paradis så dejligt som på stranden i Maspalomas i den sydlige del af øen. Når man går tur ved det gamle fyrtårn, kan man gå rundt i de mange butikker i området eller tage en pause og spise en snack uden at gå glip af havudsigten. Vinden og sandet skaber hver dag et forskelligt landskab, hvor man kan nyde de smukke solnedgange lige ved havet.

En rolig strand ved Atlanterhavet

Den dejlige strand og de serviceydelser, der findes i Maspalomas, sikrer, at de besøgende kan slappe af og nyde de rolige omgivelser fuldt ud. Enhver, der gerne vil på en rolig ferie og kunne vælge mellem mange forskellige indkvarteringsmuligheder, vil blive forelsket i byens unikke atmosfære. Strandens sandklitter ligner en ørken, hvor man kan lade sig rive med af sine følelser og glemme hverdagen og storbyens stress og jag.

Accommodations
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
LGTBI
Localidad
Maspalomas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
Tags
Etiquetas
2
9
262
262
10045