Puerto de Mogán

En rolig fiskerlandsby i den sydlige del af Gran Canaria

Denne hyggelige fiskerihavn i den sydlige del af Gran Canaria har en atmosfære som en af de gamle fiskerlandsbyer på øen. Dens unikke arkitektur står i kontrast til blomsterne i de mange haver og på broerne over de mange kanaler med havvand. Når man når frem til stranden, er det svært ikke at lægge sig ned for at solbade eller tage en dejlig svømmetur i havet. Det rolige vand gør Puerto de Mogán til en fantastisk destination til rejser med børn.

Nyd en dejlig ferie i solen

Puerto de Mogán er en af de steder i Europa, hvor der registreres flest solskinsdage om året. Dette er med til at forklare den optimisme, ro og glæde, der karakteriserer indbyggerne i denne rolige by, som smitter de besøgende med de positive følelser. Ethvert barn, der besøger dette sted, vil tænke tilbage på denne ferie som et idyllisk ferieminde, enten med gåture i den gamle bydel eller solbadning i vandkanten.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Puerto de Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
Tags
Etiquetas
2
9
262
262
10045