Puerto Rico

Livskvalitet med havudsigt

At have udsigt til havet lige fra morgenstunden, spise morgenmad ved stranden og nyde solen hele året rundt kan enhver, der vælger at besøge Puerto Rico komme til at opleve. Mogáns landskab på den sydlige del af Gran Canaria er kendt for sine hvide huse, der er bygget på bjergsiderne og synes at gå ud i et med det hvide sand. Havet er roligt hele året rundt, og i havnen kan man tage med på en bådtur med delfinsafari.

Strand, restauranter og sol på den sydlige del af Gran Canaria

Blandt indkøbscentre, cafeer og pubber er der masser af muligheder for at nyde smagen af de lokale produkter. En anden fordel er, at den nærmeste golfbane er det perfekte sted for at prøve kræfter med denne sportsgren, og den ligger kun fem minutter derfra i bil. De gode transportfaciliteter og den dejlige strand gør, at mange lokale vælger at tilbringe dage i solen i Puerto Rico.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Port
Localidad
Puerto Rico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
Tags
Etiquetas
2
9
262
262
10045