Stranden Playa del Inglés

Ferier med sjov for hele familien
Playa del Inglés, der ligger på den sydlige del af Gran Canaria, er det perfekte sted til en sjov ferie: det er perfekt til at gå tur på stranden eller sejle i kajak. En god plan for de mere aktive er at leje jetski til lidt sjov om morgenen, spise frokost på en af restauranterne på strandpromenaden og tage på udflugt til klitterne i Maspalomas om eftermiddagen med hele familien. Og hvis man har mere energi, anbefales det at nyde nattelivet på et af de anerkendte diskoteker i området.
Udendørsbarer og aktiviteter på stranden
Stranden er det perfekte sted til at bade og slikke sol, men det er også et godt sted til at få en forfriskning på en af de mange udendørsbarer, mens de mindste leger i sandet hele dagen. Børnene vil også have det sjovt med de børneaktiviteter, som mange hoteller tilbyder, og temaparkerne i området. I Playa del Inglés kan man også tage med på udflugter for at opleve mere af Gran Canaria.
Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Localidad
Playa del Inglés

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
Tags
Etiquetas
2
9
262
262
10045