Los Cancajos

Et perfekt turistmål lige ved lufthavnen
Los Cancajos, der ligger i den østlige del af øen La Palma, er en fiskerlandsby, der har tilpasset sig til turismen, men bevaret de rolige omgivelser. Dette smukke turistmål ligger kun fem kilometer fra lufthavnen og er en meget populær destination til dykning. At tage en lektion i snorkling for at opdage den smukke verden under havets overflade og bagefter slappe af på stranden i Los Cancajos er en uforglemmelig og populær oplevelse på dette turistmål.
Ro og afslapning på La Palma
Hvad angår indkvartering, har Los Cancajos flere hoteller og lejligheder, hvoraf mange ligger tæt på indkøbscenteret og restauranterne på strandpromenaden. Det er meget nemt at finde et sted, hvor man kan få en snack, mens man er ude at shoppe, og derefter bruge eftermiddagen på at blive afkølet i havet. På disse restauranter lige ved stranden kan man finde mange forskellige lokale og internationale retter og derudover en hyggelig cafe med store vinduespartier og havudsigt.
LGTBI
Accommodations
Beach
Has catering
Nightlife
Public transport
Localidad
Los Cancajos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
Tags
Etiquetas
5
9
262
262
10045