Puerto Naos

Turistmål til afslapning ved havet
Turistbyen Puerto Naos på La Palmas kyst byder på tre forskellige måder, hvorpå man kan nyde ferien. Den første består i at slappe af ved havet omgivet af bananplantager, hvis det er ro, man er på udkig efter. Ud over stranden i selve Puerto Naos er der andre bugter i nærheden, som man kan udforske, når man har fået fornyet energi fra de lækre blæksprutter, der tilberedes i området. Dette hyggelige og maleriske sted ligger langt væk fra masseturismen, eftersom det primært er en sommerferiedestination.
Prøv kræfter med paragliding og dykning på La Palma
En anden måde, hvorpå man kan udforske Puerto Naos, er fra luften. For dem der tør at prøve paragliding, er dette et af øens bedste og mest solrige steder til at udforske den fra fugleperspektiv. Og sidst men ikke mindst; under havets overflade. havets bund er imponerende for enhver dykning-entusiast, og dette sted er perfekt til at prøve kræfter med snorkling. Puerto Naos er altså en destination, hvor der er fantastiske aktiviteter for hele familien og frem for alt; ro.
Localidad
Puerto Naos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
Tags
Etiquetas
5
9
262
262
10045