Puerto Calero

En havn med alle faciliteter på Lanzarote

Marinaens maritime atmosfære i denne lille by har spredt sig til fastlandet. I gaderne er der masser af ro og god smag, og dette er et af de fineste steder på øen Lanzarote. Hele året rundt kan man leje en yacht for at nyde havet eller tage med på en udflugt på en katamaran for at se naturmonumentet Los Ajaches fra en anden synsvinkel. Puerto Calero ligger i den sydlige del af Lanzarote og er kendt for sine servicefaciliteter i en høj kvalitet.

Eksklusive butikker og restauranter

På en gåtur gennem byen bliver man klar over, at afslapning er formålet med en rolig ferie i Puerto Calero. En god plan består i at gå rundt i butikkerne med førende internationale mærker om eftermiddagen og derefter spise aftensmad på Restaurante Amura, der anses for at være en af de bedste på øen. Hvad angår indkvartering, kan man vælge mellem forskellige hoteller og luksusferiehuse, der har bevaret den klassiske maritime stil.

Accommodations
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Port
Localidad
Puerto Calero

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
Tags
Etiquetas
3
9
262
262
10045