Puerto del Carmen

Uforglemmelige ferier ved havet

Hvad er det, der gør Puerto del Carmen til et af de bedste turistmål? Måske er de dens seks kilometer lange strand med gyldent sand, der er beskyttet mod vinden. Eller dens marina, hvor man kan nyde havet på en anden måde. Uanset årsagen er der ingen tvivl om, at man i Puerto del Carmen på den sydlige del af Lanzarote finder et perfekt feriested, hvor der er kælet for alle detaljer.

En anderledes oplevelse hver dag på den sydlige del af Lanzarote

Puerto del Carmen har det mest pulserende liv på Lanzarote: ingen aftener er ens på de mange barer og pubber. Om dagen kan man leje en cykel − det er en af de bedste måder at udforske øen på. En cykelsti, der løber langs strandpromenaden, forbinder Puerto del Carmen med Arrecife og er en meget anbefalelsesværdig tur. Shoppingentusiaster vil synes om byens mange forskellige butikker i gaderne og indkøbscentrene.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Puerto del Carmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
Tags
Etiquetas
3
9
262
262
10045