Playa de las Américas

Sjov for hele familien i den sydlige del af Tenerife

På Playa de las Américas i den sydlige del af Tenerife er det næsten umuligt at kede sig. Byens gader er fyldt med butikker og cafeer, og solen giver dig lyst til at slappe af på stranden hele året rundt. Det er et perfekt område for hele familien, fordi der er masser af underholdningsmuligheder for hele familien: dyrke søsport, gå rundt i butikkerne og indkøbscentrene eller nyde solnedgangen fra udendørsserveringen på en restaurant er blot nogle af ideerne til en perfekt dag.

Rolig og afslappende feriedestination

Strandpromenaden er perfekt til gåture når som helst på dagen blandt palmer og strande med gyldent sand. Om aftenen kan man slappe af til livemusik på en af de mange drinksbarer i området. Derudover gør stedets mange restauranter og hoteller Playa de las Américas til en perfekt feriedestination; en destination hvor der ikke mangler noget.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
LGTBI
Localidad
Playa de Las Américas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
  • Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
Tags
Etiquetas
1
9
262
262
10045