Puerto de La Cruz - Zona turística

Besøgsværdige steder med traditioner og turisme

Turister har siden det 19. århundrede forelsket sig i Puerto de la Cruz, der ligger lige ved Atlanterhavet nedenfor udsigtspunktet på Teide; den tredje højeste vulkan i verden fra dens undersøiske base. I denne by i den nordlige del af Tenerife kan man gå tur mellem traditionelle kanariske bygninger ikke langt fra de velplejede strande ved kysten, eller man kan have det sjovt i den zoologiske have Loro Parque. For at komme lidt væk fra det hele er det anbefalelsesværdigt at tilbringe dagen i saltvandspoolene Lago Martiánez, der er designet af César Manrique.

En skræddersyet ferie på den nordlige del af Tenerife

Med mange forskellige hoteller kan du nemt finde indkvartering, der passer perfekt til din smag. Beliggenheden ikke langt fra nationalparken Teide og at det er så nemt at komme dertil, gør dette sted til et must på en ferie på Tenerife. Puerto de la Cruz er det sted, hvor den kanariske kultur og afslapning forenes, hvor man kan nyde havet men også det unikke landskab i den nordlige del af øen.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Puerto de La Cruz

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
Tags
Etiquetas
1
9
262
262
10045