Santa Cruz de Tenerife - Zona turística

Historie og kunst på hovedbyen Tenerife

Santa Cruz de Tenerife, hovedbyen på Tenerife, ligger på den nordøstlige del af øen. Det dejlige klima og deres udendørs shoppingområder gør det til den perfekte by til at gå tur og nyde mange timers shopping. I byens gader og parker gemmer der sig skulpturer af kunstnere som Henry Moore, og i den gamle bydel finder man historiske bygninger som kirken La iglesia de la Concepción og palæet El Palacio de Carta. Det er et must at lave et gastronomisk stop i gaden La Noria.

Arkitektur fra den 20. århundrede med værker af César Manrique

Det historiske Santa Cruz komplementeres til perfektion af store arkitektoniske værker fra den 21. århundrede, såsom koncertsalen El Auditorio de Tenerife, messeområdet El Recinto Ferial eller kunstcenteret El TEA Tenerife Espacio de las Artes. Et besøg i disse bygninger er perfekt som supplement til en afslappende dag i Parque Marítimo César Manrique − i det samme område − hvor det er muligt at nyde solen og poolen 365 dage om året.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
Tags
Etiquetas
1
9
262
262
10045