Udsigtspunktet Las Playas

Udsigt til Las Playas-bugten

Udsigtspunktet Las Playas er bare stedet, hvis man gerne vil mærke, at det risler en ned af ryggen, når man nærmer sig en afgrund.. Kun 20 minutter i bil fra Valverde ligger dette flade område øverst oppe på en amfiteaterlignende klippeformation, der måler fire kilometer i diameter og som går helt ned til havet med skråninger, der er op til 1500 meter dybe. Nedenfor og lige ud til havet, ligger en smuk halvcirkelformet bugt næsten uden huse og med strande kantet med bølgernes hvide farver, det hele ligger i hjertet af biosfærereservatet af Unesco på øen El Hierro.

På opdagelse ved La Bonanza-klippen

Når den kildrende fornemmelse har fortaget sig, begynder man at få øjne på de særlige stedet i landskabet: Turisthotellet på El Hierro, Bonanza-klippen samt øerne La Gomera og Tenerife. I dette område kan der være tåge. Og hvis det er tåget, skal man ikke vende om, man venter bare til den letter. Og når man har nydt hele dette natursceneri, er det en god idé at tage til byen San Andrés, som ligger lige i nærheden af udsigtspunktet, og smage nogle af de lækre lokale retter.

Altitude
1050 m
Landscape type
Natur
Beskyttet område
Nej
Hiking trails
Parking
Restoration
Localidad
Valverde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning, teleskoper og kikkerter).
  • Respektér stiernes afskiltning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
  • Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
7
9
10
262
10045