Udsigtspunktet Morro Velosa

Enestående udsigt til det indre af Fuerteventura
Dette udsigtspunkt må man ganske enkelt gøre holdt ved, hvis man ønsker at opleve et Fuerteventura, der er forskelligt fra postkortene. Den indre del af øen, som er biosfærereservat af Unesco, vil med sine tørre landskaber, hvor der hverken er turiststeder eller klitter, overraske den besøgende. Der vil for den besøgendes åsyn vise sig en næsten uendelig række afrundede bakker i hele okkerskalaens farver blandet med bugtede kløfter med enkelte byer og landsbyer helt nede i bunden. Der er helt klart tale om et landskab fuld af overraskelser, som giver en følelse af ro og rummelighed.
Udsigtspunkt tegnet af César Manrique
Morro Velosa er som sted helt perfekt, når man vil nyde et tørt og smukt landskab, og få en oplevelse ved at stifte bekendtskab med udsigtsbygningen, der er tegnet af den berømte kunstner fra De Kanariske Øer, César Manrique. Den elegante bygning har en overdækket atriumgård af træ og teglstenstag og den er udsmykket med de samme farver som det landskab, den viser frem. Indenfor kan den besøgende få information om vulkanøens geologiske fortid, man kan se en flot model af øen og drikke en kop kaffe på det sted, hvor vejen til øens hovedstad, Betancuria, gik i gamle dage.
Altitude
670 m
Landscape type
Natur
Protected space
Landpark
Hiking trails
Parking
Recreation areas
Restoration
Localidad
Betancuria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning, teleskoper og kikkerter.).
- Respektér stiernes afskiltning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
4
9
262
10045