Udsigtspunktet la Degollada de las Yeguas

Udsigt til tørt landskab i den sydlige del af Gran Canaria

Landskabet omkring la Degollada de las Yeguas, i den sydlige del af Gran Canaria, vil overraske den besøgende, der tager derhen uden forventninger. Man vil opleve en panoramaudsigt til Fagata-kløften, som er en 15 kilometer lang bugtet, bred og dyb floddal med let udadhvælvede klippeskråninger, som pludselig ender i næsten lodrette og udfordrende bjergtinder. Det hele er dækket med vegetation, der er typisk for tørre områder, og har havet som baggrund. Det hele er storslået, mangefarvet og fascinerende.

Tur i bil fra Maspalomas

Hvis man tager tur i bil ind på øen, bør man absolut gøre holdt ved udsigtspunktet. Det ligger tæt på Maspalomas, på vejen, der går til San Bartolomé de Tirajana. Man kan stille bilen på parkeringspladsen og gå over hen og se plancherne, der fortæller, at stedet er beskyttet landskab og udnævnt som biosfærereservat af Unesco. Og vil man vide hvorfor det har fået den ære, skal man bare gå hen til gelænderet og lade sig overvælde af udsigten.

Altitude
842 m
Landscape type
Natur
Beskyttet område
Beskyttet landskab
Hiking trails
Parking
Localidad
Arteara

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning, teleskoper og kikkerter.).
- Respektér stiernes afskiltning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
2
9
10
262
10045