Udsigtspunktet La Cumbrecita

Udsigtspunkt i nationalparken Taburiente

Hvis Caldera de Taburiente var et enormt, naturskabt auditorium, ville udsigtspunktet La Cumbrecita være de bedste VIP-siddepladser. Dette naturskabte udsigtspunkt ligger for enden af en smal dal, som pludselig afbrydes, da den når hen til afgrunden til calderaen, og går over i et imponerende dalstrøg på seks og en halv kilometer i diameter lige midt på øen La Palma. Udsigten til denne enorme dal og de mange kløfter dækket af fyrretræer er ganske enkelt uforglemmelig.

Se en kaskade af skyer på La Palma

La Cumbrecita ligger inde i Caldera de Taburiente Nationalparken. Adgang i bil er kun tilladt med forudgående reservation af parkeringsplads ved udsigtspunktet. Man kan også tage forbi det fortræffelige besøgscenter i El Paso og foretage reservationen der. På vejen derop kan man se mægtige kaskader af skyer hen over stejle bjergformationer i dette biosfærereservat af Unesco. Fra udsigtspunktet udgår flere stier, som er en del af parkens velplejede stisystem.

Altitude
1287 m
Landscape type
Natur
Beskyttet område
Beskyttet landskab
Hiking trails
Parking
Localidad
El Paso

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning, teleskoper og kikkerter).
  • Respektér stiernes afskiltning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
  • Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
5
10
262
10045