Udsigtspunktet Mirador de Izcagua

Oplev fornemmelsen af at flyve over en kløft

En tur ud til dette udsigtspunkt er en unik oplevelse. Gennem de store glasvinduer kan de besøgende opleve en fantastisk panoramaudsigt, der giver en fornemmelse af at flyve hen over Izcagua-kløften. Dette særegne udsigtspunkt er beliggende i Puntagorda i den nordvestlige del af La Palma tæt på det populære marked Mercadillo del Agricultor og fritidsområdet El Fayal, som klart kan anbefales, hvis man befinder sig i dette område af øen. Det er et ideelt sted til at opleve mandeltræer og vinmarker og de fantastiske naturområder, der karakteriserer La Palmas geografi.

Udsigt til et fantastisk naturområde oppefra

Fra dette særegne udsigtspunkt kan man se Izcagua-kløften, der er én af de mest stejle på De Kanariske Øer, og man kan fornemme dens landskabsmæssige værdi. Et obligatorisk stop for dem, der besøger La Palma, og som ønsker at opleve øens specielle hjørner. Denne turistattraktion, hvorfra man kan observere kløftens uendelighed, er beliggende i et område, der er nemt at komme til, og som har områder for fodgængere samt mulighed for at parkere. Det er et imponerende panoramaudsigtspunkt, der er beliggende på klippekanten, hvorfra man oppe i højden kan nyde La Palmas svimlende landskab.

Beskyttet område
Nej
Parking
Localidad
Puntagorda

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning, teleskoper og kikkerter).
  • Respektér stiernes afskiltning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
  • Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
5
9
10
262
10045