Udsigtspunktet Roque de los Muchachos

Udsigtspunktet Roque de los Muchachos

Udsigtspunktet Roque de los Muchachos ligger på toppen af øen La Palma, og er et af de steder i verden, hvor himlen er bedst egnet til astronomiske observationer. Ved foden af udsigtspunktet er der en storslået udsigt til en gigantisk og 1500 meter dyb caldera dækket af træer og til vulkanske klipper i fantasifulde former, og stedet er udnævnt som naturpark. Når man besøger La Palma, er et besøg her et must. Hvis man lider af svimmelhed, anbefales det at tage forholdsregler så man kan klare det storslåede, visuelle show.

Vandring på kanten af Caldera de Taburiente

For bedre at forstå hvordan denne usædvanlige lavning på La Palma-øen er dannet, kan man besøge informationsstedet i nationalparken Caldera de Taburiente, som ligger lige ved parkeringspladsen. Med passende fodtøj, vand og beskyttelse mod solen kan man vandre ad den del af stien, GR-131, som går langs randen af calderaen. Hvis der ikke er skyer, må man ikke glemme at tage et billede af Tenerife, La Gomera og El Hierro, som stikker op af havet.

Altitude
2.426 m
Landscape type
Natur
Beskyttet område
Nationalpark
Hiking trails
Interpretation center
Parking
Localidad
Garafia

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning, teleskoper og kikkerter.).
- Respektér stiernes afskiltning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
5
9
10
262
10045