Udsigtspunktet Cherfe

Den smukkeste udsigt til Teno

Fra udsigtspunktet Cherfe har man en 360 graders panoramaudsigt ud over den vestlige del af Tenerife med kendte steder som Spaniens højeste bjerg, Teide. Selv synet af denne vulkan er usædvanligt, da man næsten altid ser dens østvendte side. Foran Teide ligger vulkanen Chinyero og den smukke dal, Santiago, og kikker man rundt ser man de spidse tinder af Teno-bjergene, landsbyen Masca, og øerne La Gomera og La Palma, som skyder op af Atlanterhavet.

Et udsigtspunkt tæt ved Masca

Udsigtspunktet består af to rastepladser over for hinanden og adskilt af landevej TF-436, som går fra Masca til byen Santiago del Teide. Der er ikke nogen permanent mulighed for catering på stedet, men der plejer at være en cafeteria-varevogn, der sælger forfriskninger og noget spiseligt fra området. Ved siden af ligger et lille forbjerg, som er et yndet motiv, når folk skal tage billeder af dette charmerende sted.

Altitude
1.100 m
Landscape type
Natur
Beskyttet område
Landpark
Hiking trails
Parking
Recreation areas
Restoration
Localidad
Santiago del Teide

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning, teleskoper og kikkerter.).
- Respektér stiernes afskiltning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
1
10
262
10045