Udsigtspunktet Pico del Inglés

Panoramaudsigt på Tenerife

Dette udsigtspunkt på toppen af det grønne bjergmassiv, Anaga, i den nordlige del af øen Tenerife, er en udfordring for selv det bedste kamera. Især hvis det kan tage 360 graders billeder. Når det er skyfrit, og man kikker mod øst, vil man kunne se hele bjergmassivet helt til byen Santa Cruz. I vestlig retning ser man selve øen skyde majestætisk op af havet med Teide-bjerget i toppen. I midten og med god sigtbarhed ser man Gran Canaria og La Palma dukke op af havet.

Stier i Anaga-bjergene

For at gøre stedet helt enkelt, har udsigtspunktet næsten ingen infrastruktur: en parkeringsplads, en kort passage, så man nemt kan komme om til den anden bjergside, og et større område med hegn på udsigtspunktets top. Den entusiastiske vandrer må ikke glemme, at ruten PR-TF2, fra Taborno til Valleseco, netop går forbi Pico del Inglés, og giver mulighed for at trænge helt ind i de berømte laurbærskove, som er så typiske for Anaga.

Altitude
980 m
Landscape type
Blandet
Beskyttet område
Landpark
Hiking trails
Parking
Public transport
Localidad
Anaga

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning, teleskoper og kikkerter).
  • Respektér stiernes afskiltning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
  • Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
1
9
10
262
10045