SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Bodega Bentayga

Bodega Bentayga på Gran Canaria
Bodega Bentayga på Gran Canaria
Bodega Bentayga på Gran Canaria

Installationer i natursten

Bodega Bentayga er beliggende i det fantastiske, landlige parkområde Parque Rural del Nublo, som er et beskyttet naturområde på toppen af øen, og som udgør en del af Gran Canarias biosfærereservat. Avlsrummet, som er beliggende i en højde på mere end 1.000 meter, befinder sig inde i en hule af natursten, hvor vinene hviler under naturlige forhold, der er optimale, hvad angår temperatur og fugtighed. Resultatet er eksklusive og unikke vine: røde og hvide druer deler den samme minerale karakter, som de får fra den vulkanske jord, hvor de dyrkes.

Besøg til vingården hele året

Bodega Bentayga tilbyder rundvisninger året rundt, på nær under druehøsten (anden halvdel af august og september), da de har travlt med vinproduktionen. Besøget inkluderer en gåtur til den nærmeste vinmark, som også er én af de højest beliggende, muligheden for at se alle installationerne og nyde en prøvesmagning af to af vingårdens vinvarieteter.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN
Ja

DISCOVER