SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Vingården Los Berrazales

Vingården Los Berrazales + Vingårde på Gran Canaria
Vingården Los Berrazales + Vingårde på Gran Canaria
Vingården Los Berrazales + Vingårde på Gran Canaria

Vin fremstillet i små partier blandt kanariske appelsiner og kaffe

Vingården Los Berrazales ligger ved foden af de stejle Tamadaba-klipper, nærmere bestemt i Agaete-dalens forbjerge, i den nordøstlige del af Gran Canaria, og har sine vinmarker ved landejendommen La Laja, som også er kendt for dyrkning af kaffe og appelsiner. Her leder familien Lugo-Jorge en vingård, hvis økonomiske grundlag er en vinmark, hvor man dyrker druetypen listán negro på ikke-industriel manér. Der fremstilles rødvine, rosévine og tørre og halvtørre hvidvine.

Rundvisning på vingården og en vinbutik

På vingården Los Berrazales er der mulighed for at stifte bekendtskab med processerne i vinfremstillingen on location. Vingården er åben for besøgende fra mandag til fredag det meste af dagen, og lørdag og søndag efter forudgående aftale. På rundvisningen ser man hvordan vinen fremstilles, og man ser også hvordan de dyrker kaffe og appelsiner ved landejendommen La Laja. Man kan købe vingårdens egen vin i flasker med etikette designet af den kanariske kunstner, Pepe Dámaso.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER