Windsurfing ved Playa de Sotavento

Et ideelt spot for begyndere i windsurfing på Fuerteventura
Playa de Sotavento, i det sydøstlige Fuerteventura, er et af de bedste windsurfspots på De Kanariske Øer, takket være den variation, der findes inden for alle niveauer. Spottet er meget tæt ved Costa Calma og har også en meget sikker zone til begynderne af denne sport, og en anden meget tæt ved den største brænding med meget kraftig vind og ideel til windsurfere med et mere avanceret niveau. Playa de Sotavento er kendt for prøven i verdensmesterskaberne i Windsurfing & Kiteboarding, som holdes hver sommer ved dette spot.
Surferatmosfære ved windsurfingcenteret i Costa Calma
Om sommeren blæser de mest regelmæssige vinde på dette spot: det er vinde fra NØ, som kan nå op over 50 knob. Bunden er af sand, og bølgen bryder sædvanligvis fra venstre meget tæt ved strandbredden. Stemningen på den brede strand Playa de Sotavento er meget sporty takket være windsurfingcenteret René Egli og snackbarerne, hvor mange sportsfolk får nye kræfter efter sejladsen.
Parking
Restaurant
Localidad
Sotavento

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
4
259
13
262
10045