Windsurfing ved Playa de Vargas

Et windsurfspot for alle niveauer af windsurfing på Gran Canaria

Playa de Vargas ligger i den østlige del af Gran Canaria, meget tæt på Ingenio og lufthavnen. Regelmæssighed og vind- og bølgeforhold gør, at dette spot er velegnet til windsurfere på hvilket som helst niveau, selvom det er bedst at have en vis erfaring på dage med kraftig strøm. Ved Playa de Vargas bryder bølgen i flere toppe fra højre og venstre, nogle gange med store vægge og tubes. I månederne fra april til september er vindene meget regelmæssige, og man kan virkelig nyde stedet.

Et spot med sandbund og rullesten

Playa de Vargas er et fredet område, der frekventeres af vandsportsentusiaster, med en campingplads meget tæt ved stranden. Det er lettest at gå ud i vandet, når der er lavvande, for ved højvande, bryder bølgen meget tæt ved strandkanten. De bedste vinde til at dyrke windsurfing ved Vargas er fra N-NØ og SV. Der er sandbund og rullesten.

Localidad
Vargas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
2
259
13
262
10045