Windsurfing ved Pozo Izquierdo

Et windsurfspot med vind hele året rundt

I den sydøstlige del af Gran Canaria, ved Vecindario, ligger Pozo Izquierdo, med meget regelmæssige forhold for vind og bølger, som gør, at man kan komme der hele året. Niveauet, der kræves her, er højt, og er spottet internationalt kendt, fordi det er en del af PWA World Tour (Professional Windsurfers Association). Bølgen har en lang udstrækning, og den bryder fra højre, med onshore vind fra NØ, som bliver kraftigere i sommermånederne.

Surfcamp, butikker og windsurfingskoler på Gran Canaria

Ved højvande bryder bølgen ved strandkanten, og da der er klippebund, er det bedst at være forsigtig for ikke at beskadige udstyret, og det anbefales også at bruge støvler. Pozo Izquierdo byder på et hav af faciliteter, surfcamp of specialbutikker for windsurfing, udover det Internationale Windsurfing Center. Adgangen fra motorvejen GC-1 er nem, hvis man tager afkørslen Vecindario-Pozo Izquierdo, og fra selve Vecindario krydser man over mod havet.

Parking
Restaurant
Localidad
Pozo Izquierdo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
2
259
13
262
10045