Windsurfing i Jameos del Agua

Et windsurfspot for eksperter på Lanzarote

Spottet ved Jameos del Agua ligger den nordlige del af Lanzarote, lige under turistcenteret af samme navn og ved grotten Cueva de los Verdes. Det er beskyttet landskab af stor skønhed, foruden at være et windsurfspot kun for eksperter. I Jameos del Agua, hvor passatvindene fra NØ dominerer, er der en af de bedste venstrebølger på øen: hurtig og lang, med tunnelformede sektioner og op til tre meter høj.

Regelmæssig vind hele året ved Jameos del Agua

Det er lidt vanskeligt at gå ud i vandet, specielt ved højvande, da bunden er af vulkanske klipper. Selvom det er et spot med meget regelmæssig vind hele året, er betingelserne til at dyrke windsurfing bedre mellem april og september. Man kan komme dertil ved at gå fra parkeringspladsen ved turistcenteret i Jameos del Agua, men også med firehjulstrækker, hvis den direkte adgang til stranden er åben for biler.

Localidad
Haria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
3
259
13
262
10045